Полицай, който се опита да убие приятелката си в хотелска

...
Полицай, който се опита да убие приятелката си в хотелска
Коментари Харесай

Полицай се опита да убие приятелката си в Premier Inn, когато тя реши да го напусне

Полицай, който се опита да убие приятелката си в хотелска стая, когато тя реши да го напусне, беше вкаран в пандиза за закононарушенията си.

Джеймс Райли удуши Ели Моксам в Premier Inn за към две минути, преди да я остави да почине в хотелската стая, която двамата споделяха, откакто изпаднаха в гняв от ревнивост. Ели се надяваше да приключи връзката си с служителя на реда от Ланкашър, чиято „ експанзия и ревнивост “ помрачиха годините им дружно.

Съдът на Манчестър по-късно изслуша Моксам, докторант, уверен от Райли, 28, с цел да участва на концерт в Apollo в Манчестър, където двойката остана през нощта след питиета и храна по-рано денем. Ченгето се надяваше, че пътуването ще възобнови връзката им, само че Ели хвърли бомба върху служителя на реда, който скоро беше омаян от гняв.

Г-жа Моксам споделила на служителя на реда, че няма желание да се сдобрява с него, споделяйки известия с Райли, които били сред Ели и новия й мъж, който тя споделила, че обича и желае да бъде с него. След това Райли предпри...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР