Полицай, който е започнал сексуална връзка с жертва на престъпление,

...
Полицай, който е започнал сексуална връзка с жертва на престъпление,
Коментари Харесай

„Ужасяващо поведение“: Уволниха полицай след сексуална връзка с жертва на престъпление

Полицай, който е почнал полова връзка с жертва на закононарушение, е уволнен, оповестява Independent.Твърди се, че служителят на полицията в Бедфордшир Дермот Дън е нападнал дамата, като ѝ е дал успокоително.

Той става десетият чиновник на полицията в Бедфордшър за една година, който е уволнен от полицията за жестоко нарушаване на служебните отговорности - пет от тях са за полови закононарушения.

Главният служител на реда Тревър Роденхърст съобщи, че държанието на Дън е било " ужасяващо и изцяло недопустимо ".

Той продължи: " В нашата организация просто няма място за хора, способни на такова непоносимо държание. И ние ще продължим да вършим всичко допустимо, с цел да изкореним всеки човек, който не дава отговор на високите стандарти, които изисквам от нашите чиновници и служащи.

Работим интензивно, с цел да изградим приобщаваща просвета, която не толерира сходно държание или отношение. Активно насърчаваме сътрудниците си да алармират за терзания, с цел да можем да предприемем дейности или да се оправим с това поведениена ранен стадий.

Знаем, че държание и случаи като тозитревожат нашите общности, само че желая да успокоя хората, че сме решени да идентифицираме всеки в нашите редици, който се държи по този метод, и да го отстраним от полицейската активност вечно. Ангажирани сме да пазим дамите и девойките в сигурност и чакаме най-високи стандарти на професионализъм и честност от нашите чиновници и служащи ", съобщи още той.

На чуването за непозволени дейности бе обявено, че Дън е почнал връзка с дамата през 2005 година, когато тя е била жертва на закононарушение.

Четиридневно чуване откри, че държанието на Дън е еднакво на жестоко нарушаване.

Той ще бъде включен в черен лист, койтому не разрешава да се върне към полицейска или друга сходна специалност.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР