Полицай е загинал при инцидент със стрелба до сградата на

...
Полицай е загинал при инцидент със стрелба до сградата на
Коментари Харесай

Загинал полицай и ранени при стрелба до Пентагона

Полицай е умрял при случай със пукотевица до постройката на Пентагона във Вашингтон, заяви телевизия Си Ен Ен като се базира на осведомени източници.

По-рано локалният ефирен канал „ Дабъл Ю Ди Ви Ем “ съобщи, че няколко души са ранени при стрелбата до комплекса на американското военно министерство.

Предполагаемият нарушител, разкрил огън, е обезвреден от защитата, заяви вестник " Политико ", като се базира на подразделението, отговарящо за сигурността на комплекса.

Стрелецът не е съумял да проникне в постройката. След изстрелите регионът към комплекса на Пентагона беше затворен за известно време.

The Pentagon currently is on lock down due to an incident at the Pentagon Transit Center. We are asking the public to please avoid the area. More information will be forthcoming.
— Pentagon Force Protection Agency (Official) (@PFPAOfficial)
Инцидентът стана до станция на метрото в региона. В оповестено в „ Туитър “ известие службата по защита на Пентагона осведоми, че постройката е затворена, а на жителите беше предложено да заобикалят региона и да чакат още информация.

На чиновниците беше казано да не напущат комплекса. Най-малко трима потърпевши са били откарани в болница, единият е бил превозен с хеликоптер. За момента не е ясно дали е имало още нападатели.

По-късно ограниченията за уединяване на комплекса на Пентагона бяха прекъснати и той още веднъж беше отворен, само че входът на метростанцията в съседство остана затворен.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР