Полицай е ухапан на три места по ръката при опит

...
Полицай е ухапан на три места по ръката при опит
Коментари Харесай

60-годишен заплаши с убийство снаха си и нахапа полицай при опит за арест

Полицай е ухапан на три места по ръката при опит да задържи 60-годишен мъж, заплашил снаха си с ликвидиране в монтанското село Расово, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

Към 19:11 часа нощес служители на реда от сектора в Медковец посетили частен дом в село Расово, след получен сигнал на телефон 112 за отправени закани за ликвидиране на млада жена. На място открили, че по време на фамилно празненство 60-годишен мъж от селото заплашил снаха си на 27 години със разпра и отправил закани за ликвидиране. При инспекцията свекърът траял да се държи нападателно по отношение на дамата и служителите на реда, отказал да извърши тяхното предписание и оказал опозиция при задържане. Той ухапал на три места по ръката единият от униформените чиновници и му предизвикал телесна щета.

Нарушителят е доведен в Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Лом и е арестуван за денонощие. Срещу него е формирано досъдебно произвеждане по член 325 от Наказателния кодекс за безчинство и опозиция на орган на властта, по който може да получи ефикасна присъда до 5 години затвор.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР