Полицай е осъден за закана с убийство и стрелба по

...
Полицай е осъден за закана с убийство и стрелба по
Коментари Харесай

Полицай е осъден за закана с убийство и стрелба по къща

Полицай е наказан за закана с ликвидиране и пукотевица по врата на къща. Г. Х. от Бобов дол призна виновността си и подписа съглашение с прокуратурата, утвърдено от Районния съд в Кюстендил.

Г. Х., който е младши действен дежурен в оперативната дежурна част в РУ-Бобов дол, получи наказване " пробация ", като би трябвало два пъти седмично да се подписва по сегашен адрес за период от 24 месеца, да организира периодически срещи с пробационен чиновник и да бъде включен в стратегия за публично влияние за период от 6 месеца.

Полицаят се призна за отговорен, че на 26 декември 2021 година в двора на къща в кюстендилско село, е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като насочил военен револвер " Макаров ", диаметър 9 мм, и създал три изстрела със стоп патрони, с които прострелял стъкло на входната врата на къща.

Второто обвиняване, по което се призна за отговорен е, че по същото време се заканил с ликвидиране на своя близка Е. Х., като насочил към тялото й военен револвер " Макаров ", диаметър 9 мм. Казал й, че е имала шанс, че револверът му е засякъл.

Освен наказването " пробация " Г. Х. е би трябвало да заплати и 717,78 лева за осъществените експертизи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР