Полицай бе прегазен от колега, докато се опитваше да постави

...
Полицай бе прегазен от колега, докато се опитваше да постави
Коментари Харесай

Полицай уби колега, докато поставя шипове

Полицай бе прегазен от сътрудник, до момента в който се опитваше да сложи на пътя лента с шипове, с цел да спре преследван пикап със обвинени за пукотевица. В последвалата злополука са били въвлечени още три коли, само че Диего Морено от ръководството в гр. Кент е единствената жертва, оповестява телевизия Kiro7.



Морено се отзовал на сигнал за гонене по шосе 516. Полицията гонела червен пикап с трима хипотетични участници в престрелка на паркинг в региона. Ченгето решило да устрои засада на бегълците с лента с шипове, само че го блъснал сътрудник с друга патрулка.

Червеният пикап аварирал малко по-късно на близкото шосе 167. Полицията съумяла да залови 16-годишния водач и търси останалите двама, с цел да ги упрекна за гибелта на Морено.



В изказване до медиите капитан Роуд Мийд от полицейското ръководство в Кент декларира, че цялата виновност за нелепата гибел на Диего Морено носят бегълците, а не сътрудника, който го е прегазил.

"Не предстои на никакво подозрение, че в случай че не бяха дейностите на обвинените, служителят на реда щеше да бъде жив през днешния ден ", твърди Мийд. "Именно техните дейности доведоха до гибелта му ".
Диего Морено
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР