Полицаите започват работа по случая и установяват, че същият се

...
Полицаите започват работа по случая и установяват, че същият се
Коментари Харесай

Тотално Беззаконие! Пиян Бургаски Джигит Извърши Немислимото! Помля Патрулка, За Да Избяга, После Стана Страшно!

Полицаите стартират работа по случая и откриват, че същият се придвижва с лек автомобил " Опел " с ямболска регистрация. Скоро по-късно служителите на реда засекли колата в насрещното платно на влизане в село Черни връх.

Полицаите обърнали автопатрула и почнали да преследват лицето. Те подали няколко светлинни и звукови сигнала лидерът да отбие настрана от пътя. Мъжът обаче нараснал скоростта, вместо да спре. На кръстовището сред улиците " Първа " и " Единадесета " лидерът самокатастрофирал, удряйки се в куп от бетонни колчета.

Полицаите спрели зад автомобила и разпоредили на лидера да изгаси мотора и да излезе от колата. Той още веднъж не се подчинил - присъединил задна предавка и потеглил на заден ход с автомобила си, удряйки служебния автопатрул на служителите на реда.

Тогава служителите на реда съумели да задържат мъжа.

Оказва се, че лидерът е 55-годишен мъж от Бургас с букви В. И., с регистрирани престъпни прояви. Оказало се, че същият карал и без брошура.
Той отказал да даде проба за алкохол, написа нюз.бг.

Вследствие на удара на полицейската кола са нанесени вреди по задната дясна врата и десния предел.

Мъжът е арестуван за период до 24 часа. Спрямо него са формирани два акта по Закона за придвижване по пътищата. Работата по случая продължава.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР