Полицаите започват протести в различни градове на страната от сряда.

...
Полицаите започват протести в различни градове на страната от сряда.
Коментари Харесай

Полицаите излизат на протести от сряда |

Полицаите стартират митинги в разнообразни градове на страната от сряда. Първият ще е във Варна, следват митинги в Русе, Кърджали и Бургас, съобщи БНР.

От най-големия упорстват за нарастване на заплатите на чиновниците. Според тях досега действителни договаряния с управлението на министерството няма.

" 21, 22, 23-ти - Варна, Русе, Кърджали, 27-ми - Бургас. Надявам се, че през това време ще стартираме да преговаряме с управлението на Министерство на вътрешните работи по тематиката ", съобщи Валентин Попов от синдикалната федерация пред БНР.

Ако не се стигне до съгласие с управлението на Министерство на вътрешните работи, при започване на ноември се планува огромен народен митинг в София.

" Не ми се желае да се случва, само че в случай че до края на месеца няма някакъв резултат, допустим за нас, в края на месеца или по-скоро при започване на ноември най-вероятно ще преминем към народен митинг ", добавя Попов. 

Според него е редно след нарастването на парите в други ведомства с до 30% да се намерения и за Министерство на вътрешните работи.

" Съгласете се, че на фона на тези до 30%, за които става дума във въпросното разпореждане, едни 10% за нас звучат в действителност малко обидно ", съобщи още той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР