Полицаите са за държали 26 души и са иззели активи

...
Полицаите са за държали 26 души и са иззели активи
Коментари Харесай

Акция на италианската полиция срещу мафиотски клан

Полицаите са за държали 26 души и са иззели активи на обща стойност над 100 милиона евро

На 9 ноември италианските чиновници на реда задържаха 26 души като част от специфична интервенция против калабрийския мафиотски клан Ндрангета, съобщава ANSA, представена от .

Задържаните са упрекнати в присъединяване в мафията, похищение и придобиване посредством машинация.

Отбелязва се, че по време на спецоперацията, извършена на разсъмване в редица градове, в това число Рим, служителите на реда са иззели активи на обща стойност над 100 милиона евро.

Според проверяващите групата е проникнала в голям брой бизнес браншове, в това число рибен бизнес, пекарни, сладкарници, кожени произведения и растително масло. Мафиотите заплашвали и биели физически всеки, който се опитал да сътрудничи за залавянето им. 

Ндрангета е огромна италианска проведена незаконна група, основана в Калабрия. Въпреки че не е толкоз известна като сицилианската Коза ностра и неаполитанската Камора, Ндрангета е една от най-мощните незаконни организации в света. 

Преди това, на 1 септември, италианските чиновници на реда задържаха повече от 200 души в границите на специфична интервенция против клана Ндрангета на калабрийската мафия.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР