Полицаите са открили оръжието, с което е стреляно снощи Рецидивистът

...
Полицаите са открили оръжието, с което е стреляно снощи Рецидивистът
Коментари Харесай

Само във Флагман.бг: Стойчо Камбаната от месеци тормозел бившата си жена, хвърлял бомби в жилището й през ден

Полицаите са разкрили оръжието, с което е стреляно нощес

Рецидивистът Стойчо Радев-Камбаната, който нощес подвигна на крайник полицията в Бургас поради пукотевица по кооперация на ул. „ Копривщица “ 27, от месеци е тормозел някогашната си жена – рускинята Ю. С. Това описаха пред Флагман.бг съседи на 41-годишната жена от жилищната постройка. 

Фаталната жена наела апартамент в кооперацията преди към 2 месеца. Тя имала ограничаваща заповед, чийто период е изминал. По информация на съседите чакала да й бъде издадена нова.

„ Откакто се нанесе тук, терорът против нея и цялата кооперация не стопира. През ден тук има полиция. Бившият й мъж, за това кракто време какво ли не е направил. Няколко пъти е хвърлял бомбички във входа, имаше опит за палеж. Хвърлял е бомбички и пред вратата на нейния апартамент. Пише по стените послания. В събота даже спря тока на цялата постройка и отново извикахме полиция. Някакъв призрачен сън е. От 20 години пребивавам в тази постройка, такова нещо не е имало. Не можем да спим умерено, непрекъснато сме нащрек нещо да не се случи “, описа ужасена съседка, която пожела анонимност. 
 Част от посланието на Стойчо Камбаната към някогашната си жена пред входа й, такива е имало и вътре в постройката по стените, които са пребоядисани

Тя нощес частично е станала очевидец на стрелбата. Видяла е служителите на реда пред входа и незабавно е схванала, че още веднъж става въпрос за рускинята и някогашния й мъж, който след стрелбата е избягал и се търси. 

„ Пред постройката имаше 4-5 служители на реда. В градинката против нас имаше още толкоз. Търсеха нещо. Доколкото разбрахме – оръжието, с което е стреляно “, изясни тя.

За нея най-потресаващото в тази ситуация е, че 9-годишния наследник на тероризираната жена става очевидец на всичко. Дори мислели да подадат сигнал в „ Закрила на детето “.
 Днес Ю.С. не беше в квартирата си, евентуално от боязън е отишла 
Заради непрекъснатите проблеми, които Стойчо Камбаната основава, притежателите на жилището решили да освободят рускинята и детето й. „ Мисля, че сега е в предупреждение и скоро би трябвало да напусне квартирата. Колкото и да не е вярно, по този начин не се живее. Трябва способените институции да подхващат ограничения, с цел да не стане най-лошото “,  каза още съседката. 

Флагман.бг разбра, че оръжието, с което е стреляно нощес, е открито тази заран. 

Междувременно обезпокоени родители на възпитаници от Руската гимназия, която се намира в непосредствена непосредственост до кооперацията, обадиха се в редакцията на Флагман.бг, с цел да схванат дали търсеният мъж е задържан.

Очаквайте детайлности! 
 Пред тази врата на оживената улица непрекъснато гърмяли бомбички, настояват съседи

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР