Полицаите положиха много усилия, за да разкрият убийството на 40-годишната

...
Полицаите положиха много усилия, за да разкрият убийството на 40-годишната
Коментари Харесай

Ст.комисар Диян Минков: 40-годишната жена от Разград е убита в дома си

Полицаите поставиха доста старания, с цел да разкрият убийството на 40-годишната жена, убита от своя брачен партньор 44-годишен мексиканец.

Ст. комисар Диян Минков, шеф на ОДМВР - Разград: Първоначално информацията беше, че няма връзка с лицето, сигналът беше подаден от бащата на жертвата. Голям размер информация беше оценена, с цел да се обясни какво се е случило в последните часове. Още във втория ден се обясни, че на процедура версията за ликвидиране е най-вероятната, изгледахме голям брой записи, които откриха, че откакто се е прибрала у дома, не е излязла. Съпругът не съдействаше на следствието. Колегите съумяха да го пречупят и се стигна до истината. Убийството е станало в дома, където са живели - в апартамент в Разград. Най-вероятно децата са били у дома по време на убийството. Нямало е подаване на сигнали от страна на Силвия в полицията, само че е станало ясно в хода на следствието, че й е оказван душевен тормоз. По не публично получена информация брачният партньор е имал прояви към някогашни свои приятелки в чужбина. Мъжът е арестуван за 24 часа в началото, след което прокуратурата ще му сложи мярка за неотклонение.

Жителите в Разград започнаха акция в поддръжка на трите й деца за да бъдат подкрепени в навечерието на Коледните и Новогодишните празници.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР