Полицаите от Враца почетоха паметта на загиналия си колега, който

...
Полицаите от Враца почетоха паметта на загиналия си колега, който
Коментари Харесай

Полицаи от Враца почетоха паметта на убития си колега на границата с Турция

Полицаите от Враца уважиха паметта на починалия си сътрудник, който бе погубен на границата ни с Турция, видя кореспондент на организация BulNews.
Преди минути пред регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца униформените резервираха минута безмълвие и сведоха глави пред паметта на 32-годишния Петър Бъчваров.  Вой на сирени от длъжностен автомобил огласи центъра на Враца по време на мероприятието.
" От името на цялата регионална дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца изричам най-искрени съболезнования към околните на починалия сътрудник. Случката раздруса всички нас и ние се надяваме в никакъв случай повече да не се случват такива нещастия ", сподели шефът на районната конструкция на силовото министерство старши комисар Цветко Нинов.
Към момента 8 чиновници на дирекцията във Враца охраняват границата ни с Турция. Те се изпращат в командировки с дълготрайност от две седмици до месец. Въпреки разигралата се покруса, никой от тях не се е отказал да извършва служебните си отговорности да охранява рамките на родината ни, добави Цветко Нинов. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР