Полицаите от Уест Мидландс в Англия останаха едновременно шокирани и

...
Полицаите от Уест Мидландс в Англия останаха едновременно шокирани и
Коментари Харесай

Полицията се втурна да спасява стара жена в беда, но намери... папагал

Полицаите от Уест Мидландс в Англия останаха по едно и също време шокирани и развеселени откакто откликнали на едно доста извънредно позвъняване, което получили региона от Уайлд Грийн в град Сътън Колдфийлд, предава Блиц.

Местните поданици подали сигнал до органите на реда за стара жена, заключена в къща, която крещяла за помощ, само че когато служителите на реда отворили вратата, не намерили нищо такова.

При огледа на къщата в ъгъла на всекидневната те разкрили само огромна клетка с папагал. Но откакто постояли в дома разбрали, че в действителност той е този, който е провокирал всеобщото разстройване в квартала. Птицата се научила да имитира женски глас и крещяла " Помощ! " за развлечение.



За това съобщил на полицията притежателят на папагала, който дошъл малко откакто служителите на реда към този момент били огледали къщата. За благополучие чиновниците на реда подходили с възприятие за комизъм към случая и не глобили притежателя на говорещата птица за подправения сигнал.

Полицията на Уест Мидландс е написала за занимателния случай в профилите си в обществените мрежи и обявата бързо се популяризирала, като е събрала доста лайкове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР