Полицаите обясниха, че са пред Народното събрание, за да изразят

...
Полицаите обясниха, че са пред Народното събрание, за да изразят
Коментари Харесай

Столични полицаи протестират. Защитават министъра и пострадалите ...

Полицаите обясниха, че са пред Народното събрание, с цел да изразят поддръжка към потърпевшите им сътрудници при митинга предишния четвъртък в София. Твърдят, че митингът им е импровизиран.

 

На 16 ноември футболни почитатели с искане оставка на управлението на Българския футболен съюз (БФС).

 

По-късно през днешния ден в парламентарната Комисия по вътрешна сигурност и публичен ред се чака чуване на министъра на вътрешните работи, на основния секретар на Министерство на вътрешните работи, на заместник-главния секретар на Министерство на вътрешните работи, шефа на основна дирекция " Национална полиция ", шефа на Столична дирекция на вътрешните работи, шефа на основна дирекция „ Жандармерия, специфични интервенции и битка с тероризма “ и шефа на дирекция " Инспекторат " по отношение на осъществената охранителна активност на митинга против управлението на БФС, извършен на 16 ноември 2023 година

 

Във вечерта на 16 ноември стотици футболни почитатели от всички цветове се събраха при засилено полицейско наличие в региона на стадион “Васил Левски ”, с цел да изискат оставката на Борислав Михайлов и управлението на Българския футболен съюз. Стигна се до мощни конфликти. Задържаните бяха десетки. Има и потърпевши както протестиращи, по този начин и служители на реда, като разказите за не престават да валят.

 

 

След митингите, Михайлов обаче. Същото се отнася и за министъра на вътрешните работи Калин Стоянов, даже и откакто това бе поискано, рецензии имаше и.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР