Полицаи застреляха шофьор на автомобил, който се блъсна в китайското

...
Полицаи застреляха шофьор на автомобил, който се блъсна в китайското
Коментари Харесай

Кола се вряза в китайското консулство в Сан Франциско, полицията застреля шофьора

Полицаи гръмнаха водач на автомобил, който се блъсна в китайското консулство в Сан Франциско, а колата му влезе през входа на постройката, оповестява Reuters, цитирайки известие на полицията.

Не се оповестяват доста детайлности, само че полицията разгласи, че че самоличността на водача и какво е предизвикало злополуката към момента не са известни. Не се загатва за други потърпевши при случая.

„ Не знам какъв брой души е имало в службата за визи по време на конфликта “, сподели представителят на полицията в Сан Франциско сержант Катрин Уинтърс пред публицисти часове по-късно по време на брифинг.

„ Когато служителите на реда дойдоха тук, на местопроизшествието, те откриха, че транспортното средство е спряло във фоайето на китайското консулство. Полицаите влязоха, откриха контакт със обвинения и стартира пукотевица от страна на служител на реда “, сподели Уинтърс. „ По-късно обвиненият беше разгласен за умрял в болничното заведение. ”

Полицията се координира със следователи от Държавния департамент на Съединени американски щати ”, сподели тя и добави: " Има доста малко информация, която можем да дадем сега. "

Китайската дипломатическа поща в Сан Франциско излезе с изказване, в което се споделя, че „ неидентифицирано лице е влезнало с кола в залата за документи на консулството, което съставлява сериозна опасност за сигурността на личния състав и хората на мястото на случая и предизвиква съществени вреди на оборудванията и имуществото на консулството “.

Консулството добавя също, че " изрично осъжда това принудително нахлуване и си резервира правото да потърси отговорност за случая ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР