Полицаи в Лонг Айлънд застреляха и убиха склонен към самоубийство

...
Полицаи в Лонг Айлънд застреляха и убиха склонен към самоубийство
Коментари Харесай

Ченгета от Ню Йорк застреляха и убиха склонен към самоубийство 19-годишен младеж, който повдигна обвинения срещу полицаи с изваден пистолет: полиция

Полицаи в Лонг Айлънд гръмнаха и убиха податлив към самоубийство мъж в петък вечерта, откакто споделиха, че той се е втурнал по алеята си, до момента в който е насочил револвер към офицери.

Когато полицията дойде в къщата на Stone Boulevard в Масапекуа към 20:30 ч., те откриха Дейвид Клементс, на 19 години, да държи два револвера, съгласно известие за пресата от полицейското ръководство на окръг Насау.

Той държеше по един револвер във всяка ръка и насочи цевите към личната си глава, до момента в който заплашваше да се самоубие, споделиха ченгетата.

Полицията му сподели да остави оръжията, само че се твърди, че той подцени командите им.

Той се върна вътре за миг, след което се втурна на открито и се втурна надолу по алеята му, ориентиран към полицията с револвер, се споделя в известието.

„ Стана нужда един чиновник да употребява смъртоносна мощ “, продължава изданието. „ Този ​​офицер беше заставен да простреля Дейвид Клементс, с цел да спре опасността за чиновниците и обществе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР