Полицаи тарашиха магазин във Врачанско и откриха контрабандни цигари, съобщиха

...
Полицаи тарашиха магазин във Врачанско и откриха контрабандни цигари, съобщиха
Коментари Харесай

От Икономическа полиция тарашиха магазин във Врачанско, откриха контрабандни цигари

Полицаи тарашиха магазин във Врачанско и откриха контрабандни цигари, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в града под Околчица.
Случката е от през вчерашния ден, към 11.20 часа. Съвместно със чиновници на Сектор "Икономическа полиция " при регионалната дирекция на МВР-Враца по време на осъществяване на спецакция, е осъществена полицейска инспекция в хранителен магазин. Той е стопанисван от компания с адрес в село Радовене. При осъществения надзор на 57-годишната продавачка в магазина - Е. Ц. В., която е локална жителка, в дамска чанта са открити и конфискувани 4 кутии с цигари марка "Марлборо " без съществуването на български акцизен бандерол - /общо 80 къса цигари/. При следваща инспекция е открито, че магазинът не има позволение за търговия с тютюневи произведения. Служители на МРР-Русе при Агенция "Митници " иззели следните тютюневи произведения: 7 кутии с цигари "Уинстън Блу ", 1 кутия с цигари "Мерилин пинк ", 2 кутии с цигари "Мерилин тънък ",10 кутии с цигари "Карелия Блу " и 29 броя с тегло по 30 грама насипен тютюн.
На Е. Ц. В. е формиран протокол по чл.65 от ЗМВР, като ѝ е разяснена наказателната отговорност по член 234 от Наказателен кодекс.
По случая в районното ръководство на Мездра е заведен заявителски материал.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР