Полицаи са задържали пиян шофьор, направил опит да избяга от

...
Полицаи са задържали пиян шофьор, направил опит да избяга от
Коментари Харесай

Хванаха пиян шофьор след гонка в Плевен

Полицаи са задържали пийнал водач, направил опит да избяга от инспекция в Плевен. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Нарушителят е задържан след малко гонене в нощните часове на 14 септември.

Около 03.15 часа, на ул. "Владимир Вазов " в регионалния град, чиновници от бранш "Пътна полиция " подали сигнал за прекъсване и инспекция към лидера на лек автомобил "БМВ 730 ". Мъжът обаче траял да кара, а след известно време спрял колата и побягнал дружно със спътника си. Оставяйки транспортното средство с отворени порти и без дръпната ръчна спирачка, то потеглило на заден ход и се блъснало в скеле на градеж, при което са породени материални вреди.

При бързите издирвателни дейности, в които се присъединили и служители на реда от плевенското Второ районно управление (на МВР), в гориста околност наоколо бил арестуван лидерът – 30-годишен от Плевен. При последвал оглед на автомобила, в подлакътник било намерено пликче с бяло прахообразно вещество, за което следва на физико-химическа експертиза. Водачът е пробван с техническо средство, което отчело позитивен резултат за приложимост на алкохол.

Нарушителят бил арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа. За случая е известен прокурор в Районна прокуратура-Плевен и е формирано досъдебно произвеждане, работата по което продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР