Полицаи са хванали 5-има пияни шофьори зад волана навръх Гергьовден,

...
Полицаи са хванали 5-има пияни шофьори зад волана навръх Гергьовден,
Коментари Харесай

Празнични неволи: Спипаха 5-има шофьори във Врачанско навръх Гергьовден

Полицаи са хванали 5-има пияни водачи зад кормилото точно на Гергьовден, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца.
Вчера, в 13.05 часа, в Криводол униформени ревизирали 26-годишен гражданин на село Краводер. Пробата му за алкохол се оказала позитивна - 1.96 промила. Освен това лидерът бил недееспособен. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, а мъжът е арестуван в районното ръководство във Враца.
На същия ден, в 9.20 часа, на улица в града под Околчица е бил хванат и 43-годишен локален гражданин, протегнал ръка към чашката. Дрегерът отчел 1.2 промила в издишания от него въздух. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане.
В 18.40 часа, на разклона на пътя към село Краводер е бил хванат почерпен мотоциклетист на 26 години. Младежът от Бели извор бил недееспособен, а двуколесното возило - нерегистрирано. При последвалата проба за приложимост на алкохол техническото средство посочило 1.44 промила. Образувано е бързо полицейско произвеждане.
В 20.50 часа в село Соколаре е осъществена инспекция на лек автомобил, ръководен от 45-годишен гражданин на селото, недееспособен лидер. Оказало се, че той кара след приложимост на алкохол – 1.2 промила. Образувано е бързо полицейско произвеждане.
През миналата нощ, в 2.20 часа, в село Търнак ченгета ревизирали лек автомобил без регистрационни табели, ръководен от 48-годишен от Бяла Слатина. Дрегерът отчел 1.08 промила в издишания от него въздух. Образувано е бързо полицейско произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР