Полицаи са били нападнати от бесни роми с колове, вили

...
Полицаи са били нападнати от бесни роми с колове, вили
Коментари Харесай

Бесни роми нападнаха ченгета с камъни и вили

Полицаи са били нападнати от гневни роми с колове, вили и камъни при интервенция в пловдивското село Белозем, оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи. Униформените подхванали две инспекции след сигнали за обири от частни парцели в селото. В единият случай от двора на собственик били откраднати два коня, а в другият – били отмъкнати разнообразни железни движимости от обор в землището на обитаемото място.

При почналото следствие криминалистите открили четирима локални поданици, като съпричастни към закононарушенията и ги задържали.

При арестуването на двама от тях, чиновниците на реда били атакувани с колове, вили и камъни от техни родственици. След бързата интервенция на спомагателни екипи от районното ръководство, бранш „ Специализирани полицейски сили” и жандармерията агресивното държание на групата било прекратено.

По време на случилото се няма съществено потърпевши. Петима от участниците в нападението, измежду които и една жена, са отведени също в РУ-Раковски. Срещу тях е стартирано бързо произвеждане За това закононарушение законът планува отнемане от независимост от една до пет години.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР