Полицаи разкриха схема за данъчни престъпления в големи размери.Действията започнали

...
Полицаи разкриха схема за данъчни престъпления в големи размери.Действията започнали
Коментари Харесай

Разкриха схема за данъчни престъпления в особено големи размери

Полицаи разкриха скица за данъчни закононарушения в огромни размери.

Действията почнали след осъществени предварителни инспекции от чиновници на отдел „ Икономическа полиция “ в ГДНП.

Събраните данни дали съображение за формиране на две досъдебни производства за данъчни закононарушения в изключително огромни размери и следствието било поето от сътрудниците им от отдел „ Разследване “ в основната дирекция, следено от Софийска градска прокуратура.

Според първичните данни  престъпната скица била построена посредством търговски сдружения, част от които с действителна активност, които укривали налози чрез построена верига от така наречен „ спящи “ компании и такива с „ изчезнал търговец “, като последните, на които са били начислявани загубите, са били благосъстоятелност на жители на страна отвън Европейския съюз, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

В рамките на подхванатите дейности, през вчерашния ден, са осъществени претърсвания на 14 адреса, един от които - в изискванията на необходимост, на територията на София, Перник и Драгоман. Оттам са конфискувани голям брой материални доказателства – компютри, документи, касови апарати, съотносими към проведената незаконна скица.

Работата по двете досъдебни производства продължава под надзора на прокурори от Софийската градска прокуратура. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР