Полицаи от Враца два дни търсили трупа на закопаната в

...
Полицаи от Враца два дни търсили трупа на закопаната в
Коментари Харесай

В Бутан гъмжи от полиция! Два дни търсили трупа на закопаната в селото жена от Перник

Полицаи от Враца два дни търсили натрупа на закопаната в Бутан Христина Хазири от Перник, научи организация BulNews.
За тежкото престъпно действие по-рано през днешния ден заяви медията ни.



Днес, към 14.30 часа, тялото на 60-годишната жена беше изровено и превозено във Враца, където да бъде осъществена аутопсия, с цел да се откри сигурно самоличността на жертвата и повода за гибелта.
Жителите на Бутан описаха, че от през вчерашния ден крайната и кална улица в селото, където живее Зари Ценкин, е цялостна с полиция.
С помощта на пожарната е източван и геран наоколо, където са открити брадва и окървавени облекла. Въпреки това, Зари до тази заран е отричал за убийството, само че през днешния ден е посочил на криминалистите, къде е заровил дамата, с която е живеел на фамилни начала.
Христина Хазари е била оповестена за общодържавно търсене през октомври предходната година от нейната щерка, като се знаеше, че последно е била в Бутан. Въпреки многократните разпити оттогава до в този момент Зари отричал да знае къде е, като в това време тя е била закопана в кошарата в двора му.
Хората в селото описват, че и двамата си пийвали и постоянно правели шумни кавги. За самият обвинен за убийството пък описват, че е биел и тормозел всичките дами, с които е живеел, само че с комшиите и съселяните си се държал добре.
Процесулно-следствените дейности на мястото не престават и сега.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР