Полицаи от цяла България отдадоха почит на колегите си, които

...
Полицаи от цяла България отдадоха почит на колегите си, които
Коментари Харесай

С вой на сирени и едноминутно мълчание полицаите в страната почетоха колегите си

Полицаи от цяла България отдадоха респект на сътрудниците си, които починаха, откакто се пробваха да препречат пътя на рейс с незаконни мигранти в Бургас. На поклонението в града отидоха президентът Румен Радев, вътрешният министър Иван Демерджиев и професионалното управление на Министерство на вътрешните работи.
Още по темата
Точно в 13 часа по обед писък на сирени от патрулните коли в страната проехтя по едно и също време в София, Бургас, Благоевград, Пловдив, Асеновград, Силистра и други градове.

Всички водачи на полицейски коли по време на наряда стопираха тъкмо в уречения час на уместно място с включени светлинни и звукови сигнали и с едноминутно безмълвие сведоха глави в памет на своите сътрудници, оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи Шумен.

Пожарникарите също отдадоха респект на починалите чиновници на реда.



" Прощаваме се с двама почтени чиновници, които извършиха дълга си и на собствен ред ще създадем всичко допустимо и ние да осъществим дълга си към тях ", сподели на поклонението в Бургас служебният вицепремиер по публичния ред и сигурност и длъжностен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

 Снимка: БТА

" Вчера заявих няколко неща, популярност Богу първото е реалност - успяхме да издирим и задържим причинителят на това закононарушение, уточни министърът ", представен от Българска телеграфна агенция. По думите му през вчерашния ден са почнали акции за търсене на бежанци, които вземат участие в нерегламентирани практики с каналджиите. Той осведоми, че две седмици по-рано е упълномощил на службите на полицията да работят по откриване на тези чиновници, главно от " Гранична полиция ", които са забъркани в тази скица.

 Снимка: БТА

" Този път това ще бъде доведено до дъно и ще направя всичко допустимо те да бъдат изправени пред съда и да поемат съответната отговорност. За страдание това няма да върне сътрудниците им, които извършиха дълга си, сподели още той. Всичко допустимо ще направя това да не се повтаря ", съобщи Демерджиев.



" Загубихме двама доста почтени чиновници, загубата е доста тежка ", сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Петър Тодоров. Това още повече ни стимулира да създадем всичко допустимо да не се повтаря, съобщи той.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР