Полицаи от СДВР изясняват обстоятелствата около инцидент, възникнал вчера на

...
Полицаи от СДВР изясняват обстоятелствата около инцидент, възникнал вчера на
Коментари Харесай

МВР: Все още няма задържани за побоя на бул. Витоша снощи

Полицаи от Столична дирекция на вътрешните работи обясняват събитията към случай, зародил през вчерашния ден на бул. „ Витоша " в София. Снощи, към 20 часа в полицията е получен сигнал за сборичкване сред младежи - български и задгранични жители, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Изпратените полицейски екипи открили на място четири момчета. Те разказали, че малко по-рано били нападнати от група мъже. Изяснено е, че на единия е лишен мобилен телефон. Двама от потърпевшите, на 19 години, са превозени в болнично заведение за обзор и по-късно освободени.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 198 от Наказателен кодекс. Предстои отчет на материалите в прокуратурата. Продължават дейните дейности на полицията за определяне на причинителите.

БГНЕС напомня, че случаят стана към 21 часа в петък. Тогава няколко млади мъже са нападнали група студенти с поданство от Англия, само че с генезис от Пакистан. Причината за нападението не е ясна. До късно нощес екипи на полицията в столицата са опитвали да търсят камери, които са снимали нападението. По-рано през вчерашния ден пък в обществените мрежи се появи видеоклип, на който отново на столичния бул. " Витоша " група задгранични младежи атакуват две момчета и едно момиче.

Нападението в петък вечер бе мотив и от групата на ГЕРБ-СДС в СОС да изискат свикването на изключително съвещание на Столичния общински съвет във връзка сигурността в столицата. Съветниците упорстват то да се организира на 14 март.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР