Полицаи от РУ Септември установиха и задържаха млад мъж предизвикал

...
Полицаи от РУ Септември установиха и задържаха млад мъж предизвикал
Коментари Харесай

Пак злодейство: Младеж уби пешеходец, скри трупа в храстите и избяга

Полицаи от районно управление (на МВР) Септември откриха и задържаха млад мъж провокирал тежка злополука и избягал от местопроизшествието.

В първия ден от Новата година в полицейското ръководство в Септември бил получен сигнал от околните на 46годишния Г.Х. Притеснени те съобщили, че чествали Новата година в къща във Ветрен.

Техният родственик излязъл извън да се разноски и повече не се върнал. За изясняването на случая били мобилизирани криминалисти и униформени служители на реда.

Около 20 часа в региона на пътя Ветрен-Пазарджик един от полицейските екипи разкрил мъртвец на мъж в храстите до шосето. На място пристигнала дежурна група, която направила оглед. Трупът се оказал на изчезналия мъж.

Тялото било превозено за аутопсия в Съдебна медицина - Пазарджик. По всичко личало, че на мястото е станал пътен случай. На сутринта бил осъществен и още един оглед, конфискувани били следи от мястото.

В резултат на непрестанна работа на проверяващите, за по-малко от денонощие била открита самоличността на причинителя на тежката злополука.

Оказало се, че това е Н.Н -28 година от септемврийското село Славовица. Той е арестуван в ареста за период от 24 часа. Открит е и управлявания от него микробус "Мерцедес ", по който криминалистите разкрили следи от тежкия удар. С разпореждане на прокурор от Окръжната прокуратура в Пазарджик срокът на ареста бил продължен със 72 часа. По случая се води полицейско произвеждане.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР