Полицаи от Пловдив ескортираха родилка, попаднала в задръстване в центъра

...
Полицаи от Пловдив ескортираха родилка, попаднала в задръстване в центъра
Коментари Харесай

Полицаи ескортираха родилка, попаднала в задръстване в Пловдив

Полицаи от Пловдив ескортираха родилка, попаднала в запушване в центъра на града. Минути откакто пристигнала в болничното заведение, дамата родила третото си дете, майката и бебето са добре. За щастливата развръзка чиновниците на реда разбрали от обществените мрежи.

Дежурството на Радин Андреев и Венцислав Добрев на 20 юли почнало както нормално - без да знаят какво ще им сервира денят.

" В нашата работа се срещаме с всевъзможни необикновени обстановки, само че родилка да ескортираме беше за първи път, най-малко за мен ", уточни мл. контрольор Венцислав Добрев.

Всичко се случило ненадейно, когато колата им попаднала в запушване в час пик.

" Докато чакаме в задръстването при нас пристигна очевидно обезпокоен мъж, който сподели, че има потребност от помощ, защото жена му всеки миг може да роди. Видяхме дамата в буса, брачната половинка му, която беше обезпокоена и сега плачеше ", изясни мл. контрольор Радин Андреев.

Полицаите се отзовали незабавно и съпроводили фамилията до болничното заведение за доста малко време макар ремонтите по трасето.

Случаен минувач разказал за случилото се в обществените мрежи. Именно от интернет служителите на реда научили, че бебето се е родило.

Мл. контрольор Радин Андреев: Най-важно, че майката и бебето са живи и здрави.

Мл. контрольор Венцислав Добрев: Чувстваме се задоволени, че сме съумели да помогнем.

Полицаите нямат контакт със фамилията, на което са помогнали. Разбрали единствено, че са отблизо пловдивско село и това е третото им дете.

Репортер: Деница Торньова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР