Полицаи от Лом са прекъснали луд купон със силна музика,

...
Полицаи от Лом са прекъснали луд купон със силна музика,
Коментари Харесай

Истории от Северозапада: Ченгета прекъснаха луд купон в Лом, иззеха 76 бутилки нелегален алкохол

Полицаи от Лом са прекъснали вманиачен ваучър със мощна музика, разбудил поданици на крайдунавския град, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. Задържан е домакинът, който се опитал да изгони ченгетата с обиди и закани.
Към 4 часа сутринта през вчерашния ден на телефон 112 се обадил измъчен ломчанин, който се оплакал от собствен комшия. Мъжът декларирал, че не може да спи от мощната музика и помолил за подпомагане.
Към посочения адрес неотложно е изпратен дежурен автопатрул. Ченгетата заварили бясно празненство с голям брой хора, които били във очевидно несъответстващо положение. Купонджиите отказали да изпълнят дадените устни разпоредби от униформените и да прекратят джумбуша. 47-годишният хазаин пък почнал да сипе закани за разпра към чиновниците на реда, в това число и за приложимост на оръжие
Полицаите извикали подкрепление и образувана оперативна група нахлула в къщата и почнала претършуване. Ченгетата се натъкнали на огромно количество незаконен алкохол. Иззети били 76 бутилки ракия, водка и уиски с изминал акцизен бандерол или без заплатен данък.
В последна сметка поради празненството нападателният хазаин отнесъл четири акта – един от митничари поради алкохола и три от служителите на реда поради шума, заканите и подправени сигнали до 112. Ченгетата иззели и техниката на купонджията – усилвател и 4 тонколони. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР