Полицаи от град в щата Охайо, САЩ, са спасили елен,

...
Полицаи от град в щата Охайо, САЩ, са спасили елен,
Коментари Харесай

Похотлив елен налита на декоративни кошути

Полицаи от град в щата Охайо, Съединени американски щати, са избавили елен, който дни наред е обикалял с зурла, заклещена в пластмасова тиква . Междувременно подведен представител на типа е сниман в щата Уисконсин в опит да се чифтоса с дървена кошута , заяви Юнайтед прес интеренешънъл.
 
Ohio residents trying to rescue deer with plastic pumpkin on face
— Interesting & funny (@InterestingOBN)

Случката с елена със заклещена в пластмасова тиква зурла се е разиграла в град Линдхърст, Охайо . От локалната полиция са съобщили във Facebook , че трима чиновници на реда са съумели в последна сметка да " приклещят " животното и да го спасят от необичайния капан, откакто неколкократните опити на състрадателни поданици да му оказват помощ са се провалили.

Междувременно организацията заяви, че жителка на щата Уисконсин е съумяла да снима " идиотските " опити на елен да се чифтоса с декоративна дървена кошута , красяща съседска градина.

Watch: Buck tries to make with lawn ornament deer in Wisconsin via #therut#hunting
— Boyd Lawton (@BLoutdoors)  

Кадрите демонстрират по какъв начин заблуденият мъжага се пробва да се повиши върху обекта на пристрастеностите си. Въпреки неуспеха, еленът не се отхвърля и се ориентира към друга декоративна кошута. Наситила се да снима нелепите похождения на животното, дамата се отдръпва, отбелязвайки, че и по-късно еленът е траял да налита на дървените кошути.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР