Полицаи от четири страни дежурят в Слънчев бряг редом с

...
Полицаи от четири страни дежурят в Слънчев бряг редом с
Коментари Харесай

Полицаи от Германия дежурят на Слънчака

Полицаи от четири страни дежурят в " Слънчев бряг ” паралелно с българските си сътрудници. Целта е да стопят езиковите бариери в опазването на реда. Седмината чиновници са командировани в курорта от началото на месец юли, а една от дилемите им е да одобряват недоволства основно от жители на своята татковина. Докато патрулират по алеите на комплекса и плажа, те дават скъпи препоръки на " своите " по какъв начин да пазят движимостите си и към кого могат да се извърнат за помощ при потребност.

" Вносните " служители на реда ще останат в курорта до 1 септември, като при започване на месец август в този момент работещите ще бъдат сменени от други екипи.

За първа година в Слънчев бряг има командирован служител на реда от Германия, в неговата компания са униформени от Полша, Чехия и Румъния. Част от тях към този момент са работили в курорта и предното лято и в този момент ситуацията им е позната. Офицерите от Чехия описват, че наличието в курорта е потвърдено потребно за техните сънародници.

" Миналата година най-често бяха случаите на кражба в рейсовете, когато най-много гастрольори от Румъния задигаха чантите или портфейлите на разсеяни туристи, описа служител на реда от Чехия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР