Полицаи оказаха помощ на семейство от Исперих . Благодарение на

...
Полицаи оказаха помощ на семейство от Исперих . Благодарение на
Коментари Харесай

Полицаи помогнаха на семейство с бебе на 6 дни, спряло да диша

Полицаи оказаха помощ на семейство от Исперих. Благодарение на бързата интервенция на униформените тяхното новородено дете е превозено до Центъра за незабавна здравна помощ във Ветово, където му е оказана нужната помощ.

На 6 септември към 09:00 часа полицейски екип от районно управление (на МВР) – Ветово правил по график обход за надзор на пътното придвижване по основен път I-2, когато покрай разклона за с. Сваленик забелязал, че до платното горят сухи треви и шубраци.

Полицаите алармирали неотложно в дежурния действен център на ОДМВР – Русе, изчакали и идването на пожарникарите, които почнали дейности по потушаване на пожара. По същото време до униформените спрял лек автомобил с разградска регистрация, от който слезли мъж и жена с бебе на ръце. Видимо обезпокоени те обяснили, че са от Исперих, а до момента в който пътуват детето - единствено на 6 дни, спряло да диша.

Хората били изцяло безпомощни и уплашени.

Без минута съмнение, пътните служители на реда докладвали в дежурния център на регионалната дирекция за случая и със служебния автомобил транспортирали по най-бързия метод бебето и майка му в ЦСМП – Ветово. Там, след подхванатите медицински грижи, дишането на детето било възобновено.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР