Полицаи обикалят по къщите в Малко Градище и питат хората

...
Полицаи обикалят по къщите в Малко Градище и питат хората
Коментари Харесай

Полицаи питат 83-годишна баба за кого ще гласува и колко пари е дала за дърва

Полицаи обикалят по къщите в Малко Градище и питат хората за кого ще гласоподават. Това обявиха поданици на селото, които бяха посетени в неделя от водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

Според хората, те са жертва на репресии от органите на Министерство на вътрешните работи. Кметът на селото Татяна Топалова описа, че симпатизанти са заплашвани в къщите им.

Интересно прозвуча разказът на 83-годишна жена, която твърди, че служители на реда са я разпитвали за дървата ѝ за огрев и по какъв начин ще иде да гласоподава.

„ Дойдоха трима млади от Министерство на вътрешните работи и викат – ти ли си еди коя си. Викам – да! Ще ме арестувате ли за нещо? Те споделиха не. После ме попитаха кой ще ме заведе да гласоподавам. Казах им че мога сама да ходя. После ме питаха кой ми е споделил какво да върша. Казах им, че аз съм на 83, само че разум имам! Разсъждавам си сама “, пресъздаде разговора дамата.

Последвали въпроси какъв брой пари е дала за дървата, на което тя споделила, че са 360 лева

„ Какво в този момент желаят от мен. Това е толкоз просташка работа… Не знам, на 83 съм, само че това знамение не го помня “, разяснява старата жена.

От ГЕРБ пък дадоха обещание, че ще оказват помощ с юристи и с всичко, което е належащо на хората, които имат потребност и приканиха никой да не се опасява от Бойко Рашков.

„ Ще осведомяваме интернационалните ни сътрудници за директната интервенция на Министерство на вътрешните работи в изборите. Такива практики съществуват единствено в страните от Третия свят, само че в Европейския съюз тези комунистически способи са немислими “, предизвестиха от партията.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/303216198288161/?t=0
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР