Полицаи нахлуха в дома на 26-годишен криминално проявен от Приморско

...
Полицаи нахлуха в дома на 26-годишен криминално проявен от Приморско
Коментари Харесай

Екшън в Приморско: Полицаи сгащиха в хола 26-годишен наркотрафикант

Полицаи нахлуха в дома на 26-годишен престъпно проявен от Приморско и откриха спонтанна нарколаборатория. Жилището на младежа на ул. „ Георги Кондолов “ в морския град било обкръжено от чиновници на реда. Униформените сгащили младежа в хола.

След малко претършуване в дома на 26-годишния престъпно проявен били открити стъклена купа с метамфетамин, две топчета марихуана и две електронни везни.

Извършено е следващо претършуване в жилище на ул. „ Романтика “, още веднъж населявано от младия мъж. Там бил същинският удар на полицията. Вътре униформените заварили спонтанната нарколаборатория. Намерени и конфискувани са 10 литрова бутилка с червеникава течност, кристализирана в горния край, бутилка с червеникаво-кафява течност, друга с транспарантна, двулитрова бутилка с червеникаво-кафява течност, две стъклени бутилки с надпис „ медицински бензин “, разредител, солна киселина и други субстанции и предмети изрично съотносими към производството на синтетични опиати от типа на метамфетамините, оповестява Флагман.

26-годишният мъж е арестуван за период до 24 часа. Работата по случая продължава. Предстои да стане ясно дали и какво обвиняване ще му бъде повдигнато.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР