Полицаи крадат гориво от патрулки - четирима униформени бяха арестувани

...
Полицаи крадат гориво от патрулки - четирима униформени бяха арестувани
Коментари Харесай

Как полицаи точат бензин в туби

Полицаи крадат гориво от патрулки - четирима униформени бяха задържани през вчерашния ден в Павликени за кражба на бензин, предопределен за служебните им коли.

Вместо да зареждат тях, на бензиностанцията, служителите на реда пълнели малко в колата и повече в пластмасови туби.

По следите им още при започване на тази година потеглят сътрудниците от „ Господари на ефира”. От февруари до в този момент са хванати към 10 чиновници на полицията в Павликени да крадат гориво.

Каква е схемата?

Униформените зареждат бензина в пластмасови туби и шишета от минерална вода на бензиностанцията.

„ Държавата ни е на това равнище, че може би едни служители на реда

в Павликени са принудени да вършат това поради дребните заплати, които получават. Явно тази скица върви от години, само че ние просто получихме сигнал. Тогава организирахме екипите, с цел да можем да проследим цялата скица. Снимахме в продължение на 10 месеца, с цел да не кажат, че това е случайно”, съобщи в студиото на „ Здравей, България” по NOVA продуцентът на „ Господари на ефира” Джуди Халваджиян.

Полицаи събирали по 2000 лв. "такса успокоение " от дилъри

Удариха корумпирани служители на реда в София

„ Те не се крият. Багажникът на автомобила е отворен, до момента в който те си зареждат. Съпругата на този служител на реда, който дава отговор за лимитите, работи като касиерка в бензиностанцията. Именно оттова очевидно са се ориентирали”, разяснява Красимир Луканов, редактор в „ Господари на ефира”.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР