Полицаи и надзиратели излизат на протест днес с искане за

...
Полицаи и надзиратели излизат на протест днес с искане за
Коментари Харесай

Полицаи и надзиратели излизат на протест за повече пари за нощен труд

Полицаи и надзиратели излизат на митинг през днешния ден с искане за повече пари за нощен труд. Той ще се организира пред постройката на Министерския съвет.

Днес Министерство на вътрешните работи отбелязва 140 години от основаването си и чиновниците му взеха решение да отбележат деня по този метод. Протестът има поддръжката на Българския лекарски съюз и Конфедерацията на труда " Подкрепа ".

Държавата се пробва да получава безвъзмездна сигурност - разяснява пред Българска национална телевизия преди дни зам.-председателят на синдиката на Министерство на вътрешните работи Илия Кузманов. 8 часа за граничен служител на реда на границата нощно време са равни на 2 лв., даде образец той. Това е тъкмо 25 стотинки на час.

" Освен по този начин наречената ставка за нощен труд сме сложили претенции и за изключителния труд, както и за увеличение на числеността на чиновниците в местата за отнемане от независимост, защото сега работим под санитарния най-малко ", уточни Маринела Георгиева от Управителния съвет на полицейския профсъюз.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР