Полицаи глобиха с 500 лева младеж от Кючук Париж заради

...
Полицаи глобиха с 500 лева младеж от Кючук Париж заради
Коментари Харесай

Несправедливост: Глобиха младеж за купон у съседите

Полицаи глобиха с 500 лв. юноша от " Кючук Париж " поради мощна музика, която звучала от прилежащ блок. За неправдата той подал тъжба пред Районния съд, а магистратите отменили глобата.

Абсурдната преживелица се разиграла на 31 май. Тогава, към 3 часа през нощта, младежът бил в дома си с няколко другари. Гледали телевизия и си приказвали, от време на време на всеослушание. През цялата вечер се чувала музика, която идвала от прилежащ блок - била много мощна на моменти.

Докато младежът стоял на терасата, пред дома му пристигнала патрулка. Слезли двама униформени и му споделили да не пуска музика. Той решил, че очевидно има недоволство от звука на тв приемника, и заречен да не се подвига повече звук. През това време кънтяла и музиката от другия блок.

Малко по-късно ченгетата се върнали, още веднъж го предизвестили за шума и му написали акт с санкция от 500 лв.. Било издадено и наказателно разпореждане, против което младежът пуснал тъжба в съда.

Разпитан бил и комшия на санкционираното момче, който удостоверил, че не е чувал музика и цяла нощ е спал непробудно.

Освен това актът бил злепоставен, защото пишело, че нарушаването е осъществено от 22:00 и 8:00 часа, както и сред 14:00-16:00 часа, а в действителност гостите били единствено през нощта. Доказателствата сочат, че денем младежът бил на работа и нямало по какъв начин да е пускал музика в дома си. Това са и претекстовете санкцията да бъде анулирана.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР