Политологът Цветанка Андреева заяви, че е влиятелна не само за

...
Политологът Цветанка Андреева заяви, че е влиятелна не само за
Коментари Харесай

Политолог: ДПС се изсветлява и показва, че не влиза в задкулисни договорки

Политологът Цветанка Андреева съобщи, че е авторитетна освен за България, само че има значение и за Турция. са фактор и в България, само че имат потребност от ободряване и смяна. е доста по-изсветлена, приказва всеки ден и не може да бъде упрекната в подмолни сделки, изясни тя в студиото на бТВ. 

Тя добави още, че ролята на към този момент е доста по-интересна в подтекста на геополитическия спор. Цяла Европа е под огън напрегнато с мюсюлманите, които са в Европа. Има и нов прочит към ролята на и издигане на тази роля, която имаха при започване на прехода за етническия мир на Балканите, разяснява Андреева.

По думите ѝ българската политическа система има с какво да се гордее и да покаже на Европа, че може да се работи с мюсюлманите.

Относно резултатите от локалните избори, Андреева съобщи, че вестта за гибелта на ГЕРБ в София е мощно пресилена. Десницата бе разединена в София и по тази причина на балотаж излезе " Левицата ", уточни тя и добави, че десните хора не са разпознати Васил Терзиев като техния достоверен десен претендент.

Бившият народен представител от Българска социалистическа партия Александър Симов добави, че е значима партия за Турция, само че въпреки това има и някакво разминаване на формалния курс на Анкара и. Радостното е, че Мустафа Карадайъ си отива с поредност от възторжени изявления във Facebook, уточни Симов.

Според него смяната на името на няма да изсветлят партията. " Това е цялостна замяна, само че доста бих желал да видя по какъв начин водачът на, който и да е той, да стартира да изяснява основите на демократичната идеология и изкуственият разсъдък на гласоподавателите си в Кърджали ", песимистичен е Симов.

За резултатите от локалните избори, Симов съобщи, че ГЕРБ са получили мощен пестник в София. Бойко Борисов е популярен като състезател, натоварил е с цялата власт ПП-ДБ и ги чака в мрака единствено да сбъркат и да ги измете от политическата цена, уточни той. Според него Ваня Григорова е разширила благосклонностите на хората и отвън лявото. Александър Симов счита, че Григорова не може да оглави Българска социалистическа партия, тъй като не е партиен член, а ще е изострен опозиционер в Столична община.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР