Политологът Калоян Методиев излезе с остър коментар срещу президента Радев

...
Политологът Калоян Методиев излезе с остър коментар срещу президента Радев
Коментари Харесай

Дясната ръка на Нинова с кървав коментар: Радев, махай се! Нямаш морално право да се месиш в политиката

Политологът Калоян Методиев излезе с изострен коментар против президента Радев в обществените мрежи, които публикуваме без редакторска интервенция:
„ В европейските страни има ръководещи и съпротива. Президентите са балансьори и амортисьори на политическата система. Това е моделът на партийни демокрации.
Радев, остави опозицията да диша! Спри се! И ти, и пазвантите ти в президентството. Махнете се. Нито си партия, нито си опция. Нямаш работа да ровиш из партийната система, да правиш партии, да управляваш вътрешни опозици, да участваш с проксита на локални избори, да се правиш на опция. Остави партийната система да се стабилизира и да си откри пътя за излизане от рецесията. Нито имаш потенциал, нито свестни хора, нито институционално и морално право да се намесваш в настоящата политика. Навън си в съвсем тотална изолираност, вътре действаш като изменник и агресор.
Три години сподели какво можеш – върна ни там, откъдето тръгнахме. Договаряше се най-долнопробно с тези, против които в този момент по този начин театрално скачаш. Излъга, съобщи и продаде всичко и всички. Но продължаваш да ни тласкаш обратно. С долнопробния си национализъм и отречения от международната история сталинизъм си завършен “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР