Политологът и преподавател в Департамент Политически науки“ в Нов български

...
Политологът и преподавател в Департамент Политически науки“ в Нов български
Коментари Харесай

Георги Проданов: Правителството ще оцелее заради нежеланието някой друг да управлява

Политологът и учител в Департамент " Политически науки “ в Нов български университет Георги Проданов предвижда, че обединението сред Политическа партия, Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия и Демократична България ще изкара мандата си на ръководство.

" Оптимист съм, че държавното управление ще оцелее, не толкоз поради това, което се случва, що се касае за все по-видимото отвращение някой различен да поеме ръководството ", сподели той пред БНР.

" Аз не виждам друга настройка, която сега би била допустима и евентуално една част от опциите за излаз от сегашните напрегнати междукоалиционни проблеми е с поддръжката на партиите, които за момента са в съпротива.

С оглед на това, което преди седмица някогашният министър председател Бойко Борисов направи - забрани ГЕРБ да желае оставка и избор на съмнение на държавното управление, мисля, че нещата отиват в тази посока. Поне за известно време ще има удържане на настоящето положение, въпреки и несигурно ".

" Не съм оптимист какъв брой и в какъв формат би съумяла да оцелее най-голямата партия след последните избори – " Продължаваме промяната “, надлежно и по какъв метод би траяла съществуването си партията на господин Трифонов ", добави още политологът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР