Политологът доц. Светослав Малинов определи не като стандартен, а като

...
Политологът доц. Светослав Малинов определи не като стандартен, а като
Коментари Харесай

Антон Хекимян - уговорен мач или отчаян ход на ГЕРБ


Политологът доцент Светослав Малинов дефинира не като общоприет, а като обезверен ходът на ГЕРБ с

Да управляваш София толкоз години, не значи да имаш просто кмет, а цяла кохорта от общински съветници и зам.-кметове. Да не успееш да убедиш представител на ГЕРБ да се кандидатира за кмет, е търсене на излаз , разяснява доцент Малинов пред bTV.

По думите му друга огромна фигура на ГЕРБ не би тръгнала на локалните избори . Това значи боязън, че в случай че някой от ГЕРБ се бе кандидатирал за кмет на София, щеше да загуби изборите, счита Малинов.

Той акцентира, че мачът за София не може да е уречен . Некоалицията ще има огромно тестване след локалните избори, тъй като ще се наруши салдото и симетрията, която е в интерес на ГЕРБ. Дори да не е доста сполучлива предизборната акция и ГЕРБ да не я завоюва, ще се разбере дали обединението ще се пипне, или да се одобри горчилката от локалните избори, разяснява Малинов.
 Политическа партия за Хекимян: Екзотика, оставаме уверени сме в триумфа си
Политическа партия за Хекимян: Екзотика, оставаме уверени сме в триумфа си

Васил Терзиев разполагалсъс страховит екип

Социологът Геновева Петрова добави, че сред претендентите за кмет на София има доста общо - това, че не са политически лица. Тя не счита, че борбата за София е изглеждала решена преди. Битката за София е ясно, че ще се реши на втори тур, уточни Геновева Петрова.

Според нея е доста значимо да се види какво ще се случи с електоралната поддръжка за избраните партии. На втория тур в София на кметския избор е, че резултатът ще бъде решен от хората в София, добави тя.
 В навечерието на акцията
В навечерието на акцията

Защо Хекимян? Защо не Георги Георгиев, който най-малко знае какво става в Общината? Защо не Росен Желязков

Политологът Татяна Буруджиева съобщи, че ще има балотаж сред първи и втори тур на локалните избори. преди първи тур, уточни тя. Буруджиева счита, че ще има огромна вреда за ГЕРБ от издигането на Антон Хекимян за претендент за кмет . Тя е на мнение, че множеството претенденти за кметове са заложници на тактиките на партиите си за националното показване и какво ще се случи след самите локални избори.

Социалният антрополог Харалан Александров пък съобщи, че водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов може да има доста фигури на футболния терен и да избере един от тях, който да излезе напред.
 Тошко Йорданов за Хекимян: Мисир в нов двор
Тошко Йорданов за Хекимян: Мисир в нов двор

Кандидатурата на Хекимян слага под въпрос публицистичната политика на бТВ през последните години.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР