Политиците в правителството са станали по-опитни, но въпросът е, че

...
Политиците в правителството са станали по-опитни, но въпросът е, че
Коментари Харесай

Дончева: Няма такъв филм като правителство на всяка цена

Политиците в държавното управление са станали по-опитни, само че въпросът е, че има доста за наваксване. Това съобщи водачът на „ Движение 21 “ Татяна Дончева пред bTV.
По думите ѝ е било ясно, че няма да се оправят със дилемите, само че година е имало един супер напън от публичното мнение, че би трябвало да има държавно управление непременно.

„ Какво разбираха болшинството български жители под държавно управление непременно – несъмнено всеки си има пояснение “, сподели тя, представена от ФрогНюз.

„ Ми няма подобен филм като държавно управление непременно. Просто като се жениш за някого има цена, която се заплаща и тази цена доста постоянно не може да бъде платена, а това хората откриват във течение на времето “, съобщи Татяна Дончева.

" Разделя ги едно единствeно нещо - порцията, която би трябвало да получат от властта ", уточни Дончева за различията в ръководещата коалиция, които съгласно нея са главно сред „ Продължаваме промяната “ и „ ИТН “.

„ Всяка от тия две обединения си показва, че получи всичко. Слави Трифонов още в предходните парламенти показваше, че той желае всичко, а с 60 депутати желае той да постави държавното управление и всички в него присъдружни организации на колене. Сега е същата работа “, сподели тя.

„ Защо Има Такъв Народ не отдръпнаха номинацията на господин Каримански за гуверньор на Българска народна банка, тъй като Има Такъв Народ взеха решение, че един парламент предходната година ще трае 3 дни? “, попита Дончева.  

„ От позицията на една година по-късно можем да ги заподозрем, че са имали някакъв проект, някакъв логаритъм и че са вървели по него, но не им се е получило, само че не – от надалеч се вижда дори в късогледството, че единствено едни инстинкти от вътрешната страна им идват “, изясни тя.

Сника: бТВ

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР