Политиците трябва да свалят страховете на хората и да ги

...
Политиците трябва да свалят страховете на хората и да ги
Коментари Харесай

Москов към политиците: Призовете симпатизантите си да се ваксинират

" Политиците би трябвало да смъкват страховете на хората и да ги обединят към решение за излаз, а не да ги употребява за партиен рейтинг.
Липсата на политически водачество е повода за задълбочаване на рецесията с COVID-19 в България ", декларира водачът на КОД и съпредседател на Национално обединяване на десницата Петър Москов.

Според него, политиците могат да бъдат най-полезни на българските жители, в случай че употребяват предизборната акция, с цел да я трансфорат във имунизационна акция - нещо, в което служебното държавно управление на Румен Радев продължава да се проваля. Той упрекна ръководещите от началото на рецесията в потребление на страховете и терзанията на хората не, с цел да бъдат стимулирани за общо решение на рецесията, а за повишение на персоналните си изборни резултати.

Това, съгласно Москов демонстрира остра неспособност на управленците ни да създадат разлика сред политиканстване и държавническо държание. Обществото има потребност от политиците си в сложни моменти и тежки решения. Българските политици се провалиха в това.
Българските политици не сплотиха нацията в тази тежка рецесия, а я използваха, с цел да я разделят на електорати. Затова в този момент най-важната задача е да обединим жителите.

Решението е да си сложим една обща цел и тя е - да сложим завършек на влачене от локдаун в локдаун. Очевидно е, че на този стадий, като общество няма да реализираме 80% имунизация, по тази причина дано потърсим друго решение. Нека всички - и имунизирани и неимунизирани се обединим. Да проведем мощна осведомителна акция до края на годината и по-късно да спрем и да заживеем свободно и дружно, всеки както е решил за себе си, носейки персоналната си отговорност за своето решение, без ограничавания и без локдауни, без някой да е длъжен да пази другия, тъй като е взел друго решение. Много е значимо да потърсим метод още веднъж да се обединим като общество.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР