Политиците трябва да свалят страховете на хората и да ги

...
Политиците трябва да свалят страховете на хората и да ги
Коментари Харесай

Петър Москов към политиците: Призовете симпатизантите си да се ваксинират

Политиците би трябвало да смъкват страховете на хората и да ги обединят към решение за излаз, а не да ги употребяват за партиен рейтинг. Липсата на политическо водачество е повода за задълбочаване на рецесията с в България, съобщи водачът на КОД и представляващ Национално обединяване на десницата. Според него, политиците могат да бъдат най-полезни на българските жители, в случай че употребяват предизборната акция, с цел да я трансфорат във имунизационна акция, нещо, в което служебното държавно управление на продължава да се проваля. Той упрекна ръководещите от началото на рецесията в потребление на страховете и терзанията на хората не, с цел да бъдат стимулирани за общо решение на рецесията, а за повишение на персоналните си изборни резултати. Това, съгласно Москов демонстрира остра неспособност на управленците ни да създадат разлика сред политиканстване и държавническо държание.

„ Обществото има потребност от политиците си в сложни моменти и тежки решения. Българските политици се провалиха в това “, сподели Москов.
 Национално обединяване на десницата записва в ЦИК Горан Благоев и доктор Ивелина Георгиева Национално обединяване на десницата записва в ЦИК Горан Благоев и доктор Ивелина Георгиева
Национално обединяване на десницата записва в ЦИК Горан Благоев и доктор Ивелина Георгиева за присъединяване в президентските избори. Национал...

„ Българските политици не сплотиха нацията в тази тежка рецесия, а я използваха, с цел да я разделят на електорати. Затова в този момент най-важната задача е да обединим жителите “, безапелационен е Петър Москов.

„ Решението е да си сложим една обща цел и тя е - да сложим завършек на влаченето от в локдаун “, счита ръководителят на КОД.

„ Очевидно е, че на този стадий, като общество няма да реализираме 80% имунизация, по тази причина дано потърсим друго решение. Нека всички - и имунизирани и неимунизирани се обединим. Да проведем мощна осведомителна акция до края на годината и по-късно да спрем и да заживеем свободно и дружно, всеки както е решил за себе си, носейки персоналната си отговорност за своето решение, без ограничавания и без локдауни, без някой да е длъжен да пази другия, тъй като е взел друго решение. Много е значимо да потърсим метод още веднъж да се обединим като общество “, сподели още лидерът в 24 МИР София и в 3 МИР Варна на Национално обединяване на десницата, явявайки се с номер 7 в интегралната бюлетина на изборите на 14 ноември.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР