„Политиците са най-обикновени хора, които боравят с различен език, но

...
„Политиците са най-обикновени хора, които боравят с различен език, но
Коментари Харесай

Димитър Главчев: Отговорни сме да подобрим качеството на живот в България

„ Политиците са най-обикновени хора, които боравят с друг език, само че в действителност има неприемливи изкази, изречени от политици:, разяснява в сутрепния блок на Нова телевизия Димитър Главчев, някогашен ръководител на Народно събрание и сегашен народен представител от ГЕРБ по отношение на обвиняванията през вчерашния ден на Данаил Кирилов, че в Българска социалистическа партия са мишки.

Относно митингите против вицепремиера Валери Симеонов и настояването за оставката му, Главчев подсети, че това е персонален акт и разясни, че по въпроса е имало и Коалиционен съвет.

„ Сложно е, само че както виждате Народното събрание действа “, сподели Димитър Главчев.

На въпрос постоянна ли е страната на фона на всички тези митинги, Главчев отговори, че не му наподобява, а тя си е постоянна и даде образец какъв бюджет за 2019 година се чака да бъде признат. Той изрази противоречие, че обществото не наподобява умерено и подсети: „ В една демократична страна всеки може да стачкува “.

„ Хората в действителност не желаят избори, а ръководещите носят отговорността да подобрят качеството на живот в България “, заключи Димитър Главчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР