Политиците на прехода, участвали пряко и косвено в приватизацията, да

...
Политиците на прехода, участвали пряко и косвено в приватизацията, да
Коментари Харесай

Политиците, участвали в приватизацията, да отстъпят, призовава депутат от БСП

Политиците на прехода, взели участие директно и индиректно в приватизацията, да правят отстъпка, прикани в изявление за Би Ти Ви левият народен представител и член на разширеното управление на Българска социалистическа партия Красимир Янков.

Запитан дали приказва за водача Корнелия Нинова, взела участие в приватизацията на външнотърговското сдружение " Техноимпекс ", Янков даде за образец водача на ГЕРБ и министър председател Бойко Борисов. " Борисов от 2001 година е във висшия ешелон на властта. Можеше по пресни следи да проверява. По времето на Национална движение „Симеон Втори" стана приватизацията на електроразпределителните предприятия ", сподели Янков.

Едновременно с това Янков назова неточност приватизацията на външнотърговските сдружения, където били назначавани хора от студентската пейка и за няколко часа се превръщали в притежатели, какъвто позволи, че бил казусът и с " Техноимпекс ". " Отхвърлям Българска социалистическа партия да носи отговорност за интервал с дясна политика и ръководена от хора отвън Българска социалистическа партия. Партията не е бъркала ", съобщи депутатът, който е отвън най-близкия кръг на водача Нинова..
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР