Политиците да не купуват гласове от гетата, иска вицепремиерът и

...
Политиците да не купуват гласове от гетата, иска вицепремиерът и
Коментари Харесай

Каракачанов: Политиците да спрат да купуват гласове от гетата

Политиците да не купуват гласове от гетата, желае вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов. Той счита, че по този начин създавали чувство за безотговорност у ромите, съобщи " 24 часа ".

Трябва да се даде кураж на служителите на реда да си правят работата счита вицепремиерът. " Ако ние не ги убедим, че те би трябвало да употребяват закона по най-твърдия метод, даже с потребление на мощ, и че няма да бъдат наказвани за това като нарушители, няма да има резултат ", отсече той и добави, че не може " разбеснели се роми да хвърлят пейки и да замерят служителите на реда и за това да няма последствия ".

Българска социалистическа партия не са били готови добре за вота на съмнение, отсече вицепремиерът. " Част от опозицията нямаше претекстове, а другата част, като " Воля ", на процедура не се държаха като съпротива ", уточни Каракачанов и призна, че проблеми със сигурността има. Празни приказки от Народно събрание не оказват помощ за решението им, безапелационен е той.

Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз показа добре страната ни в Европа. Трябва да внимаваме и да работим интензивно, с цел да можем да осребрим тези червени точки в интерес на българите, съобщи вицепремиерът.

Председателството ни донесе изгоди и за защитата на страната, уточни Каракачанов. По думите му по време на европредседателството ни се е провела сериозна стратегия от събития и е признат правилник нужен за индустриалното съдействие в региона на отбранителната промишленост.

Проблемът с мигрантите може да се реши единствено, в случай че страните в Европейски Съюз има обща политика, употребявайки в това число и флотата си, с цел да спрат незаконните потоци от мигранти, уточни министърът на защитата. Според него би трябвало мигрантите да бъдат връщани, откъдето са пристигнали./news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР