Политици от коалицията са били записвани по време на работни

...
Политици от коалицията са били записвани по време на работни
Коментари Харесай

Петков: Политици от коалицията ПП-ДБ са били записвани

Политици от обединението са били записвани по време на работни срещи в Народно събрание и нашите офиси по време на изпълнителен съвет, народен съвет, срещи в Народното събрание. Записи – както на хора от Политическа партия, по този начин и на хора от Демократична България. Това съобщи Кирил Петков пред публицисти.

" Използвани са записващи устройства в нашите централи, в Народното събрание и извадки от видеоразговори и телефони. Тези дейности са работа на службите и „ дълбоката страна “ за дестабилизация и неуспех на договарянията за сформиране на държавно управление ", добави той.

По думите му службите знаят, че в случай че се сформира държавно управление, техните управления ще бъдат заменени.

„ Като инструмент за това е употребен прочувствено неустойчив политик – Радостин Василев, който се проверява от Гешев. Първо, той изиска и нашата група поддържа неговият имунитет да бъде свален, арестуван и непокътнат – който е сърдит, че не беше препоръчан за министър на спорта в новия кабинет “, съобщи още Петков.

„ Той персонално се е похвалил, че за тези свои дейности има поддръжката на държавни центрове на власт, които не желаят основаване на държавно управление, похвалил се е, че има лица от тъмния бранш, които го поддържат. Неговата нереалистична вяра е да стартира собствен политически план на следващия ден, като по негови думи помогне да взриви страната “, изясни той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР