Политиката вече е за продан, всеки бизнесмен може да си

...
Политиката вече е за продан, всеки бизнесмен може да си
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: ДПС и ГЕРБ изнасилват крехката ни демокрация

Политиката към този момент е за обмен, всеки предприемач може да си купи закон. Това съобщи в предаването ”Лице в лице ” Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия във връзка договарянето на ГЕРБ и Българска социалистическа партия за свалянето на партийната дотация.
Има координирана акция сред ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това е притеснително. Заплаха за съществуването на партиите е намаляването на дотациите на 1 лева ГЕРБ не предложиха различно финансиране.Ще останат в Народното събрание единствено ГЕРБ и Движение за права и свободи. Те изнасилват нежната ни народна власт.

Въвеждаме способ, който го няма в Европейски Съюз. ГЕРБ и Движение за права и свободи узаконяват корупцията. Бърза се да бъде гласувано предлагането за дотацията в бюджетна комисия, а в петък в зала. Целта е да признато то на 1 юли. Може би поради неналичието на Цветанов ГЕРБ предприеме този мутренски способ за справяне с опозицията.

И ние имаме виновност за настояването на жителите да се понижи дотацията, не им обяснихме до какво може да докара свалянето на дотацията на 1 лева От 1 юли към този момент ще имаме други полезности, а те са свързани с парите. Важно ще бъде да имаме доста пари.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР