Политиката стани да седна ние не я споделяме. Ние се

...
Политиката стани да седна ние не я споделяме. Ние се
Коментари Харесай

ДПС не споделят политиката стани да седна, но иначе - готови за властта

Политиката " стани да седна " ние не я споделяме. Ние се готвим за властта и в това число си актуализираме нашата стратегия при новите действителности .​ Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в ефира на Нова телевизия, разяснявайки настоящи политически тематики.
Движение за права и свободи сме най-подготвените за присъединяване във властта спрямо останалите политически партии. Безалтернативността аз не я споделям, уточни Карадайъ.

Движение за права и свободи е в съпротива и това значително предопределя нашето държание при възможни вотове на съмнение. Не сме търсени за съвещания за вота на съмнение . Ние ще участваме интензивно, уточни ръководителят на Движението за права и свободи по отношение на вота на съмнение в бранш " Здравеопазване ", който Българска социалистическа партия приготвя. Ние имаме наши свои претекстове и причини. Крайният резултат ще го забележим на гласуването. Дебатът по вота създава един политически резултат, гласуването създава различен политически резултат.
Свидетели сме на политическо безвремие в последната година и половина, уточни още Карадайъ. За нас полезността на ръководството е ясна управническа стратегия за ускорено развиване на страната. В обстановката, в която се намираме сега, ГЕРБ подготвени ли са, Българска социалистическа партия подготвени ли са? Ние с нашето си държание чакаме политическите партии да погледнат на настоящата обстановка, тъй като има насъбрано неодобрение, стана ясно още от думите на водача на Движение за права и свободи.

Според нас това е част от рецесията в страната и ние оценяваме сегашната обстановка като рецесия в държавността. От тази рецесия в страната и държавността институциите би трябвало да са в разговор, в съгласуваност.
За възможен политически план на президента Румен Радев Карадайъ уточни, че става дума за " нероден Петко " . Ние бихме застанали зад една управническа стратегия за ускорено развиване на страната, учредена на ценностна база, сподели Карадайъ.

Нормална фотография, аз мисля, че е доста готина. Сама по себе си фотографията е доста хубава, съобщи водачът на Движение за права и свободи във връзка публикувания фотос от срещата сред американския посланик, почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган и Мустафа Карадайъ.
Не мисля, че срещи сред дипломати би трябвало да се разясняват. Ние имахме срещи с посланици от Европейски Съюз и Балканите. Имахме срещи с посланика на Америка и с ред други посланици. Може би по-особеното е, че в тази фотография взе участие господин Доган. Политици от подобен сан са капитал на страната, смята Карадайъ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР