Политиката прилича на покер игра. Има много различни типове играчи.

...
Политиката прилича на покер игра. Има много различни типове играчи.
Коментари Харесай

Психолог: Борисов е с дълга стратегия, Петков е слаб играч, Хр. Иванов бавно и методично са разорява

Политиката наподобява на покер игра. Има доста разнообразни видове играчи. Бойко Борисов се пробва да прикрие неудобството и раздразнението си от това, че тактиката, която се пробва да играе, не се споделя от неговите хора.

 

Това разяснява пред Nova News престъпният психолог Росен Йорданов.

„ Той се пробва да играе по-дълга тактика, знае, че го блъфират, има ръце, само че не му се желае да я отиграе тази игра по простата причина, че този път желае да вземе повече “, счита той.

„ Политическа партия губят поддръжка, когато ръководят. На Борисов сега по никакъв начин не му се желае да изиграва този ход и да смъква картите, въпреки че неговата ръка е по-добра. Иска да обере всичко на масата “, разяснява Йорданов.

„ Кирил Петков е слаб състезател, само че разчита и показва самонадеяност с помощта на това, че разчита някой да му подсказва какви карти имат неговите съперници. Т.е. той има съдружник, който му шепне в ухото. Така наподобява “, уточни Йорданов.

„ Освен това мощно се ласкае, че е на една маса, на един шампионат със мощния състезател – Борисов. Това изключително го възбужда, че го поставят паралелно до мощния състезател “, добави той.

„ Христо Иванов по-скоро има тактиката на състезател, който постепенно и методично се разорява. Той взе участие в играта, имал е доста мощни карти и ръце, няколко раздавания той е очаквал да завоюва доста. Но или не е устоял на блъфовете на другите или е пасувал в последния миг “, разяснява психологът.

Според него Асен Василев не е толкоз деен на масата, тъй като се пробва да прикрие обстоятелството, че няма задоволително средства, с които да наддава.

По думите му, на Бойко Борисов сега не му е комфортно да поема уговорката с властта, тъй като за 9 месеца упованията ще бъдат двойни към министър председател от ГЕРБ.

„ В момента се получава, че Борисов обезпечава изправителен изпит на двойкари - и това го нервира извънредно доста, които се провалят в действителното ръководство. Защото е елементарно да си Неправителствени организации и да си приказваш какъв брой ги знаеш нещата, напълно друго е да си на терен “, акцентира той.

„ Съдебната ни система е доста пропусклива към хора като Пепи Еврото и Божанов “, разяснява още Росен Йорданов.

„ Премахването на основния прокурор и промяната на квотите няма да реши въпроса. Съдебната система е опасана от незаконни Неправителствени организации структури, в които са забъркани освен прокурорите, юристи, съдии, а и всевъзможни магистрати. Договорките не са единствено в прокуратурата. Има системи, които са адвокат-съдия ”, разясни той.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР