Политиката на санкции срещу Русия трябва да бъде преразгледана и

...
Политиката на санкции срещу Русия трябва да бъде преразгледана и
Коментари Харесай

Форбс съветва: САЩ да преразгледат санкционната политика по отношение на Русия

Политиката на наказания против Русия би трябвало да бъде преразгледана и да се разреши на американските компании да вършат бизнес с нея. В противоположен случай човек би трябвало да спре да упреква Москва за високите цени на силата, до момента в който скрито желае нейното избавяне, написа колумнистът на Forbes Кенет Рапоза, представен от " Фокус ".

Западните водачи „ приканват Русия и страните от ОПЕК да усилят доставките на нефт и газ, с цел да им оказват помощ да се спасят “, отбелязва създателят. „ Въпреки това Европа от ден на ден се опасява, че „ Газпром “ и „ Роснефт “ няма да се отзоват “, добави той.

Президентът Байдън също упреква Русия за високите цени на силата, като в същото време не разрешава създаването на петролни залежи на федерални земи в самите Съединени щати, показва журналистът. В Европа обаче нефтената и газовата промишленост се счита за „ зло “, запасите от въглища са изчерпани, а множеството страни отхвърлиха да строят атомни електроцентрали.
свързани новини2272на 28.10.2021
Както се споделя в публикацията, съществуващите наказания против Русия не оказват помощ в тази ситуация. Вашингтон и Брюксел постановиха наказания под формата на наказване на Русия за Украйна. Американските компании са изправени пред опасността от санкции, в случай че оказват помощ на Русия да развива петролни и газови залежи, сподели създателят. „ Но откакто беше представяна като изверг от двете ръководещи партии във Вашингтон в продължение на четири години, е доста малко евентуално Москва да се споразумее с администрацията на Байдън “, отбелязва Рапоза.

„ Режимът на наказания (срещу Русия) поради Украйна беше натрапен от президента Обама през 2015 година “, написа Рапоза. Пет години по-късно най-важните съдружници на Съединени американски щати в Европа молят Русия да стартира да изпомпва газ през „ Северен поток-2 “ и да понижи цените допустимо най-бързо “.

Междувременно глобите против Русия оказаха едва влияние върху нея и " доведоха единствено до възобновяване на селското стопанство и промишленото произвеждане ", сподели наблюдаващият. " Съединени американски щати, несъмнено, могат да продължат да не харесват Русия (особено в случай че отчетите за хакерски офанзиви са верни) и да изберат да не вършат бизнес с нея. Но следователно дано не упрекваме Москва за високите цени на силата и в това време скрито да я убеждаваме да ни избави “, заключава създателят на обявата.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР